New Conservatory Theatre Center
New Conservatory Theatre Center
New Conservatory Theatre Center
New Conservatory Theatre Center
New Conservatory Theatre Center
New Conservatory Theatre Center
New Conservatory Theatre Center
New Conservatory Theatre Center
New Conservatory Theatre Center

We joined the New Conservatory Theatre through the 1% Program to help their team renovate their lobby, box office, bar and lounge spaces at their existing San Francisco home at 25 Van Ness.  The Center focuses on innovative, high quality productions & educational theatre experiences for youth, artists, and the queer & allied communities to effect personal & societal growth, enlightenment and change.  The design of the new space works within the Center’s brand, uses colorful wayfinding and introduces a variety of new scales to the space.  The design also opens up what is currently a very crowded lobby space before, during and after shows.  The mission is to create a place where theatre patrons will dwell, bring their kids and support the Center’s mission.

New Conservatory Theatre Center

  • Categories →
  • Performance
  • Pro Bono
 
 
Back to top